Vælg en side

Kreativ service. Personlig service.

Målrettede løsninger til web design

Webdesign

Vi udvikler målrettede hjemmesider med fokus brugervenlighed, og med et indhold som er personligt og nærværende – og som skaber værdi for dine kunder.

Vi arbejder med responsive hjemmesider, som giver dine kunderne fuld tilgængelighed til dine produkter og service ydelser – uanset hvilken enhed eller platform de bruger.

Vi hjælper dig med at styrke din tilstedeværelse ved at udvikle en effektiv kommunikation til din virksomhed. Få en ny hjemmeside udviklet i WordPress CMS, som er det mest udbredte Content Management System i verden. WordPress er er både brugervenligt, nemt at opdatere og vedligeholde.

Vælg mellem en skræddersyet eller en standard hjemmeside
Du kan vælge mellem en skræddersyet løsning, hvor design og indhold er udviklet specifikt til dine kunder og din virksomhed eller du kan vælge en standard løsning, hvis du har en mindre virksomhed eller er nystartet.

Læs mere om hjemmesidepakkerne Basis, Plus og Business

Ring og hør mere om en skræddersyet løsning på 23 71 03 45.

Marketing – udvikling af budskaber

Marketing

Indlevelse og passion er nøgleordene i vores tilgang til markedskommunikation. Vi hjælper dig med at skabe stærke målrettede resultater, som giver gode oplevelser og som engagerer dine kunder.

Koncept og kampagneudvikling
Et stærkt koncept er grundlæggende for alt kommunikation, uanset om det er markedsføring af virksomheder og produkter eller designudvikling. Vi forener strategi og kreativitet med det rigtige samspil af medier.

Content marketing
Hvad er Content marketing? Content marketing er at skrive indhold, der er relevant for dine potentielle kunder, så de bliver tiltrukket af indholdet på din hjemmeside eller blok og selv får lyst til at læse mere. Kunderne er meget bevidste om, hvad de gerne vil købe og derfor søger de på nettet, måske finder de det de søger efter i dit content marketing. Indholdet er en del af virksomhedens samlede markedsføring og leadgenerering.

Print
Er der er stadig liv i print mediet? Ja, for selv om de digitale medier står for en for en stor del af kommunikationen, er der stadig områder, hvor print står stærkt. Grundlæggende handler det om hvor og hvordan du opnår den bedste effekt. Det kan eksempelvis være aviser eller magasiner som fokuserer på specielle målgrupper. Men også plakater, brochurer og direct mails kan være løsningen i forhold til din målgruppe.

Sociale medier
Vi udvikler værdiskabende og gode relationer mellem virksomheden eller produktbrandet ved at skabe oplevelser og indhold, som understøtter målgruppen i forhold til at realisere behov, værdier og interesser.

Grafisk design
Grafisk design opstår i samspillet mellem typografi, billeder, illustrationer og farver. Vi skaber stærke løsninger med udgangspunkt i funktionalitet, brugeroplevelse og æstetik. Løsninger som fungere effektivt både digitalt og på tryk.

Målrettede løsninger til brand identitet

Brand identitet

De fleste virksomheder er skabt med en grundlæggende idé. Mange har også en værdifuld historie. Vi hjælper dig med at udvikle og definere virksomhedens identitet, som underbygger virksomhedens værdier, personlighed og ønsker.

Logo, skrifttyper, farver og billeder er de grundlæggende elementer, der er med til at definere virksomheds visuelle identitet. Vi hjælper med at udvikle og skabe en stærk identitet på tværs af alle enheder og kommunikationskanaler. Uanset om det er et nyt eller et veletableret brand.

Vi udvikler målrettede løsninger, som skaber gode oplevelser og værdi for vores kunder

Brændstof til din forretningsvækst

Admeex design
Lupinvej 2
DK-3450 Allerød
Telefon +45 23 71 03 45

© Admeex design 2019

Admeex design
Lupinvej 2
DK-3450 Allerød
Telefon +45 23 71 03 45

© Admeex design 2019