Vælg en side

Derfor skal du vælge WordPress som CMS

WordPress er det mest udbredte open source CMS system

WordPress er verdens mest udbredte CMS system. CMS står for Content Management System og bruges til at organisere, redigere og styre indholdet på din hjemmeside. Det anslås, at der er omkring 75 millioner WordPress websites i verden. De virksomheder som bruger WordPress CMS, er alt fra mindre og mellemstore virksomheder til helt store virksomheder som eksempelvis Sony Music, The Walt Disney Company, Renault og Microsoft, blot for at nævne nogle.

WordPress er gratis, men…

WordPress er gratis, ligesom de fleste øvrige open source systemer er. Selv om grundsystemet er gratis, så skal du regne med omkostninger til domæne, webhotel (hosting), til nogen typer af plugins samt til design og udvikling, hvis du vælger at virksomheds hjemmeside skal udvikles og designes af en professionel webdesigner eller webbureau.

Et open source system i konstant udvikling

WordPress er open source system, det er en kæmpe fordel, det betyder at der konstant er en meget stor gruppe af udviklere, der løbende arbejder med at forbedre og udvikle WordPress systemet og de tilhørende plug-ins. Det er en meget stor fordel, at så mange arbejder på og med udviklingen, ikke mindst i forhold til at finde og lukke eventuelle sikkerhedshuller. Hele tankegangen bag WordPress er frihed, videndeling og samarbejde. Derfor har WordPress communityet et særligt team, der sørger for at der altid findes fuld tilgængelig dokumentation til al kode i WordPress CMS systemet.

Let at lave ændringer på hjemmesiden

Når du først har en WordPress hjemmesiden, er der utalige muligheder for at videreudvikle hjemmesiden efterfølgende. Uanset om du ønsker at tilføje flere sider med indhold, en blog, en portfolio eller noget helt andet, kan det tilføjes hjemmesiden, uden at du skal starte forfra igen. Tænk på din hjemmeside som et hus, hvor du kan fortsætte med at bygge til, hver gang du behov for det. Sådan er det med din WordPress hjemmeside.

Admeex design
Lupinvej 2
DK-3450 Allerød
Telefon +45 23 71 03 45

© Admeex design 2013-2023

Admeex design
Lupinvej 2
DK-3450 Allerød
Telefon +45 23 71 03 45

© Admeex design 2013-2023